6
7 начина да кажете на детето си “Не” без да го казвате наистина.

Отглеждане на малко дете със сигурност има възходи и падения. Това може да бъде абсолютно прекрасно и удивително понякога, а след това напълно изтощително и разочароващо. След като бебето стане малко дете, то развива свой собствен ум и иска да разберв света, в който живее, да тества границите и по същество да прави това, което иска през […]

1
Отглеждане на лесно приспособими деца.

Това не се отнася само за проблеми в работата или училище и т.н. Това са неща с които ви е трудно да се справите. Независимо дали е да карате колело, да опитате нови храни, да завържете нови приятелста, да се запишете на шофьорски курсове или да се изправите срещу психически натиск от колегите ви.

a1
5 съвета за създаване на идеална рутина преди лягане.

Установяването на рутина преди лягане е една от най-важните стъпки за създаването на добри навици за сън у детето ви.  За децата е от съществено значение да имат рутина за лягане. Когато имате пълноценен сън, вашите деца имат повече сили и енергия за предстоящия им ден.

04
11 Ранни признака, че детето ви ще бъде умно.

От момента, в който детето ви се роди, просто знаете, че то е необикновено. Всяка постигната цел и всеки, достигнат етап от развитието на детето, могат да ви послужат за по-нататъшно потвърждаване на убежденията ви, че вашето мъниче е гений.